Pagini si subcapitole

vineri, 1 aprilie 2011

Moda si tendinte in moda (dedicat exclusiv femeilor)


1o Piese de Moda care nu se Demodeaza Nicioadata

 
 
  1.   Little Black Dress- este o piesă vestimentară care  nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei.  O rochiţa simplă neagră, de lungime medie va fi mereu la modă şi o vei putea purta la numeroase ocazii: în club, la un cocktail, la nuntă, la o întâlnire,  la o petrecere sau chiar şi la birou
  2. .Cămaşa Albă- cred că orice femeie are în dulap cel puţin o cămaşa, însă există un model care este un must-have”: cămaşa albă clasică, simplă, cu guler normal şi cu nasturi cât mai simpli, fără volănaşe, buzunare sau alte detalii. Acest gen de cămaşa o vei putea purta ani la rând, fără să se demodeze. 
  3. Blugii drepţi- de-a lungul timpului, forma blugilor s-a schimbat foarte mult: s-au purtat blugii evazaţi, apoi drepţi, apoi strâmţi şi din nou evazaţi. E greu să ţii pasul. De aceea e bine să ai o pereche de blugi albaştri, drepţi, cât mai simpli, pe care să poţi să îi porţi la birou, pe stradă, în club sau oriunde altundeva. 
  4. Fusta neagră conică- fusta neagră e una din cele mai importante piese vestimentare, în special pentru femeile care trebuie să poarte ţinute office. 
  5. Geanta mare, simplă- o geantă simplă, de piele, preferabil de culoare neagră, în care să încapă cât mai multe lucruri,  este un accesoriu esenţial pe care îl vei putea purta oricând, la aproape orice ţinută. 
  6. Un trenci- care poate fi purtat atât asociat unor piese elegante, cât şi celor casual. Are în urmă sa o istorie de un secol şi o poveste de succes în rândul soldaţilor (pentru care a fost conceput iniţial), ca mai apoi să ajungă în garderoba starurilor, a şefilor de stat, dar şi în cea a oamenilor de rând. Un look cu efect surprinzător poate fi obţinut prin combinarea unei piese cu croială conservatoare, cum este trenciul, într-o culoare intensă, cu alte piese casual sau chiar nonconformiste. 
  7. Un twin set- ansamblu format dintr-un pulover cardigan şi o bluză, tricotate fie din lâna, fie din caşmir. Pentru un efect surprinzător, trebuie ca twin setul să fie într-o nuanţa neutră, sau chiar negru. A fost inventat în anul 1940 şi a devenit celebru graţie lui Marilyn Monroe şi Grace Kelly, care i-au asociat un şirag de perle. 
  8. Geaca din piele- în ultimele trei sezoane, jacheta din piele a fost una dintre piesele de bază ale ţinutelor feminine şi masculine. Dacă urmează o linie clasică, geaca din piele poate fi una din piesele clasice ale garderobei tale. Indiferent de stilul vestimentar preferat, o jachetă uşor cambratã, cu lungimea ce nu depăşeşte nivelul superior al şoldurilor, fără prea multe buzunare sau fermoare este oricând o investiţie. 
  9. Pantofii negri cu toc înalt, vârf uşor rotund (pumps)- tot ce îţi trebuie este doza necesară de echilibru şi graţie pentru că restul se află în şifonierul tău! Şi mai pe scurt: pumps merg cu absolut orice! 
  10. Sacoul- fie că este vorba despre femei sau bărbaţi şi garderoba aferentă fiecăreia dintre părţi, sacoul este o piesă vestimentarã-cheie şi nemuritoare. De preferabil cambrat, dintr-un material de calitate (care nu se şifonează uşor şi nici nu atrage scame) şi într-o culoare neutră (negru, bluemarin, bej), sacoul sau blazerul este potrivit oricărei ocazii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu